Домусчиев почна и футбола: Всички други отбори ползват допинг, съдийска помощ, държавни пари!

Aug 31, 2016     zhelyo     10035
ПО ПРИНЦИП ИЗБЯГВАМ МЕДИЙНИТЕ ИЗЯВИ - Собственикът на Лудогорец и единствен човек с класа и възпитание у нас Кирил Домусчиев говорѝ пред медиите и каза как стоят нещата.


След като наскоро обяви, че всички, които не го харесват, са платени тролове и представители на зависими и пристрастни медии, бизнесменът засегна и футбола.


"Вместо да инвестират в играчи, в школа, в екип, всички наши конкуренти ползват допинг, сигурно каптагон. Но пак ни дишат прахта, защото не става само с химия. Плащат и на феновете си, за да ги подкрепят и да не лъснат като измислени отборчета" - обясни разбирачески Домусчиев.
Според него конкурентните на Лудогорец тимове плащат на реферите, за да свирят в тяхна полза, което прави мисията на зелените от Разград още по-трудна, но всяка следваща титла - още по-сладка.


"В Шампионската лига е дори по-трудно. Там всички отбори са на държавна издръжка - плащат им трибуните, тока, водата. Не плащат данъци. Трудно е да се мерим с тях, но все пак сме равностойни" - обясни Домусчиев и веднага се върна към работата си, защото е зает човек.


zhelyo

Как да помогнем на тима от Разград?

Избери отговор!
Край