ЦСКА - Лудогорец (Предварително по минути™)

Nov 29, 2019     zhelyo     5544
Отдавна не сме гадали мач, но всичко рязко се променя със следната предвижданка за поредния епос между червени и зелени. Ей го:

'Начало - Съдията пуска 100 бели гълъба в небето с надежда да постави едно ново начало на футбола ни. 6-мата фенове на Разград ги изяждат, защото не са им дали да си внесат компоти и консерви с русенско варено.

'11 - Първо несъгласие на Моци относно това къде да са глезените на Али Соу. Подминато е от съдията, за да няма ранни червени картони.
'23 - Публиката толкова е набрала, че съдията звъни на майка си да се увери, че това са само приказки по трибуните.

'35 - Полицията е взима мерки да укрепи стадион Българска армия, защото се очаква скоро така и така да бъде съборен, което примамва феновете да мяткат бетонени къшеи по терена.

'44 - Съдията компенсира, незачитайки гол за гостите поради несъществуваща засада. Това прави интервютата с Петричев след края на мача също толкова търсени, колкото щекотливите статуси на Стойчо Стоилов, в които пунктуацията е лотария.

Почивка. Едно отсъждане, неоспорвано от един от двата тима е това за край на полувремето.

'56 - Марселиньо ухапва съдията. По-късно в докладите ще бъде описано като страстна приятелска целувка.
'67 - Кубрат Пулев се появява, заявявайки, че и на стария стадион на ЦСКА е готов да извърти един спаринг.

'73 - Брадли Мазику и Цициньо се сбиват, получават червени картони, но обвиняват съдията в расизъм и той им ги отменя, че ни е болна тема.

'81 - Милош Крушич измисля нова сръбска псувня от вълнението си, с което опровергава учените, че вече не са останали псувни за измисляне на сръбски.

Край. Съдията обявява, че ще дари всичките си постъпления от мача за Българската Коледа, за да умилостиви нацията.

Имат ли шанс ЦСКА да се борят за нещо по-така тоя сезон?

Избери отговор!
Край