ЦСКА - Левски (Предварително по минути™)

May 26, 2017     zhelyo     6188
Ето, че отново ще се случи футбол. Вечно дерби. Или Вечно-дерби, ако се стремите към онази екзактност, която обаче спира за 90 минути, когато говорят топката, футболистите и феновете с техните невиждани досега оригинални и шеметни хореографии.

Ей ги ей 90-те минути на футбола. Неръждавейка!


'Начало - Четвърти мач между двата тима този сезон. Хореографиите и смешките в Не!Засада се рециклират, залага се на пиро и в двата случая. Пиро Никодимов.
'9 - 0:1! Каранга е в такава форма, че падне ли му - вкарва! Независимо, че това е в неговата врата, след едно полувреме ще е чужда.

'16 - Жадното се опитва бързо да паркира автобуса и да играе на контри, но краката му не стигат педалите и оставя автобуса на центъра.

'24 - Сините фенове преименуват Адениджи, Нар и Бурабия на Алцек, Кубрат и Аспарух, за да вземат 600 лева за хореография второто полувреме.

'31 - Руй Педро се оказва победителят от Евровизия и на терена нахлуват лигави дечорля с фиджет спинъри да му искат селфито.

'40 - ЦСКА остава без треньор, след като Стамен Белчев е взет за главен секретар на МВР, защото знае как да ги говори нещата.
'Почивка - Спас Русев се опитва да впише 10 актуални национали на Германия за футболисти на Левски, но Търговският регистър не работи в неделя.

'52 - Левски привлича Данчо Тъча, Вальо Илиев, Ибрахима Гай и всеки друг бивш армейски футболист, скандирал трите свещени наред с четирите свещени букви на "червената" общност.

'61 - 1:1! Каранга вкарва същия гол на същата врата и така сам си е дерби.

'69 - При Крум Савов звъни пиян зрител: "Кой вкара гола за и на Левски, бе?". Крум с досада отговаря: "Вава... а не, Каранга!" Победоносно зрителят: "Да му ядеш черната фаланга!"

'77 - Спас Русев се опитва да впише звездите от предстоящия мач на Бербатов, Домусчиев се опитва да впише за свои феновете на стадиона сега, а Гриша Ганчев се опитва да впише ЦСКА в УЕФА.
'85 - Дузпа за Барселона! Всички са съгласни, че това няма как да е дузпа за Барселона, но все пак е отсъдена.

'86 - 1:1:1! Неймар отбелязва едновременно на Китанов и Митрев!

Край.

Дерби ли е това за вас?

Избери отговор!
Край