ЦСКА - Детектор на лъжата (Предварително по минути™)

Jul 19, 2019     zhelyo     4549
Fбет Честна лига продължава със серията неуредени мачове и ратифициран лично от господин-генерал-премиера феърплей. На Българска армия ЦСКА посреща с детектор на лъжата Черно море.

'Начало - Футболистите на гостите излизат с хаштаг #ЧерноМореНеЕДемоде, което така и така звучи нелепо.

'12 - Никой не играе централен защитник за ЦСКА, тъй като така няма как да има в какво да има пролуки и грешки.
'21 - Феновете на гостите са убедени, че са повече, даже са виждали доказателства, но не могат да обяснят защо почти никакви ги няма.

'30 - Диего Фабрини е владял топката в 24 от изиграните до този момент минути.

'42 - 1:0! Митко Митков задминава Удоджи и се нарежда в топ 3 на любимите Митковци на червената публика след Якимов и Пенев.

Почивка. 7 минути Димитър Пенев казва на Люпко Петрович какво да каже. После 7 минути Петрович говори на Добри Митов. И накрая Добри Митов вика на играчите си "Айде, играйте, бе, ей!"  и те излизат.

'53 - Чак сега домакинските фенове се усещат, че това не е евромач и се чува боботене по адрес на Н'Донгала.
'65 - 1:1! Жеферсон се връща за секунда в зоната на централния защитник и допуска грешка, подарявайки топката на Исмаил Иса.

'76 - Гриша Ганчев казва на Димитър Пенев да каже на Люпко Петрович да вземе Добри Митов и да препитат публиката дали сред нея няма и четвърти треньор, за да се съберат поне за белот.

'88 - 2:1! Един от феновете се включва, вадейки полиграф, към който се засилват футболистите на гостите да се обясняват и си оголват зоните, което е наказано от Давидов.

Край. Черно море вече почва брейнсторминг за като дойде мача с Лудогорец, кои 6 човека да освободи.

Има ли ферплей в Ефбет честна лига?

Избери отговор!
Край