ЦСКА дарява козирката си на Левски, затова били мерките в Сектор А

Oct 31, 2019     zhelyo     7789
БОЙКОБОРИСОВАТА ГРАДИНА - ЦСКА протегна ръка към най-големия си опонент с цел успокояване на обществените вълнения.

Червените предлагат козирката от сектор "А" на стадион Българска армия да бъде преместена на стадион Виваком арена - дома на Левски.

Както е известно, клубът от Борисовата градина получи дългоочаквано разрешение и инструменти да реконструира остарелия си стадион, след като формално той е собственост на държавата, което разбуни духовете в среди, нежелаещи това да се случва.
"Нашата козирка ще свърши работа в Подуене, здрава е за още поне 30 години. Същевременно искаме да им покажем, че може да бъдем врагове 90 минути, но и да си протягаме ръка в трудни моменти в името на футбола" - коментира жеста собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев.

Собствениците на синия клуб адмирираха жеста и обещаха в обновения стадион Българска армия да отворят няколко пункта за търкане на талони, които после феновете да ползват да слагат на седалките си, защото въздухът в София неминуемо ще ги нацапа дори и ако стадионът е покрит.

Именно заради това и били мерките да няма приоефекти и знамена в сектор Щрабаг на Виваком Герена - за да се улесни трансплантацията.

Ще обновят ли наистина стадиона си ЦСКА?

Избери отговор!
Край