ЦСКА - Берое (Предварително по минути™)

Apr 20, 2016     zhelyo     4785
Ще успее ли Берое да обърне резултата от първия мач навръх тази зелена дата или ЦСКА ще затвърди тезата, че целият ни футбол е аматьорски, дори номинално А група да не е такава? 


Вероятно няма да може да отидете на мача, защото билетите свършиха, което нарежда родния футбол вече по популярност до опита на чалга изпълнител да се прави на революционер, но утехата ви ще е възможността да го проследите в аванс. Ето какво ни говорят звездите:

'Преди мача - На протест феновете на ЦСКА учредяват нова България без външен дълг, на която премиер не е Бойко Борисов, а Христо Стоичков.
'Загрявка - Още преди мача срещу Спас Делев са отсъдени 8 засади.

'Начало - На пистата около терена настава смут, след като се оказва, че 4000 гратисчии са се предрешили като полицаи само и само да могат да гледат мача.

'5 - Първите минути преминават при опит за натиск на Берое. Футболистите на ЦСКА пък сякаш имат какво да губят и изглеждат притеснено. За щастие се появява вест в интернет сайтове, че Васил Божков е готов да оздрави защитата на ЦСКА, докарвайки Роберт Хут от Лестър и Динко от Ямбол.

'9 - По-заможни привърженици дават по 5000 лв на футболистите на резервните скамейки да си ходят и да им освободят местата.

'14 - Политиците, които се сещат за клубните си пристрастия, само ако има камери или изгода, влизат с коли на НСО на пистата, след като дори те не са се уредили с места на стадиона.
'22 - Усеща се вече и недоволство от съдийството, като домакинската публика заплашва Сватбата да го направи кучешка сватба.

'28 - Дузпа за Берое! Защитник на ЦСКА вдига ръка при центриране, за да каже, че Спас Делев е в засада, топката го удря по нея и е даден единадесетметров наказателен удар.

'29 - Пропуск! Спас Делев така и не успява да застане зад топката, за да изпълни дузпата и все пак му е маркирана засада.

'30 - Нова дузпа за Берое! Съдията си слага бурка, за да внуши повече респект сред наобиколилите го домакински футболисти.

'31 - 0:1! Този път Спас Делев се възползва от опит за изкуствена засада и я вкарва на опразнена врата.
'32 - 1:1! След като с много напъни и инициатива Берое повежда, в радостта си старзагорци пропускат да покрият Преслав Йорданов, който като същински гръмоотвод гръмоотвежда центриране на Галчев.

'Полувреме. Зрителите вече са изгледали 50 стотинки от билетите, за които са платили на черно по една великденска пенсионерска помощ.

'51 - Очевидно е, че на Берое им трябват 2 гола, за да се класират, а на ЦСКА - кислород и да запази резултата.

'58 - Нищо.

'65 - Нищо и жълти картони.
'78 - Нищо и червени картони.

'84 - 2:1! Спас Делев получава подарък за юбилейната си 100-на засада за мача да не му бъде отсъдена.

84-98 - Драма. Лежане. Кютане. Плюнки. Червени картони. Няма гол.

Край. Феновете на ЦСКА ликуват и не се впечатляват от уловката - билетите са 1 лев вход и 20 лева изход.

Кой ще се класира на финала?

Избери отговор!
Край