България - Англия (Предварително по минути™)

Oct 14, 2019     zhelyo     8758
Посрещаме Англия, две седмици преди да излезе от Европа. Не бива да сме расисти към представителите на други континенти, но не са знай. Не бива и да се снимат пияни перуки в джипове по пистите. Абе изобщо - не бива. Ето какво ще биде, все пак:

'Химни - Волен Сидеров нахлува и прекратява химна на Англия, докато му се обясни, че не пее Queen с тоя гей Фреди Меркурий, а пеят за кралицата си, която е много наш човек, яде лебеди на чеверме и поръчва убийства на смугли египтяни.

'Начало - БФС са пуснали най-новите песни на Криско по уредбата на стадиона да заглушават публиката.
'13 - 0:1! Жаден Санчо тоя път е титуляр, след като в миналия мач го предсказахме, но то па не го пуснаха и Не!Засада за първи път олекна с некоректно предсказание пред аудиторията си.

'21 - 0:2! Тами Ейбрахам вкарва, за да ни удиви в богатия избор дали да го овикаме задето има по-меланинов епидермис или по-юдейско име.

'35 - ЦИК пристига да спре песните, защото Криско било агитация за Мая Манолова. Кралев бие затвратници на Боби Михайлов, който обяснява, че дори когато не го болят коленете, не може да различи Манолова от Фандъкова.

'44 - Рахим Стърлинг рухва на терена, след като след спирането на уредбите чува как хората всъщност му се подиграват как му стърчи задникът.

Почивка. bTV и Волен се обединяват и искат достъп до мача, като правят панаир пред А сектор, който бива гледан по телевизия Алфа и самата bTV от повече хора, отколкото гледат мача. За да не бъде забравен от аудиторията идва и Джамбазки, като заедно със Сидеров започват да се бият с покемони.
'53 - 0:3! Хари Кейн вкарва гол, но не се радва на него, а показва, че е с фланелка на Добруджа (Добрич) под своята, за да отрече, че е по-голям от хляба. 

'60 - По уредбата на стадиона пускат Азис, защото има силни социални послания за толерантност и етнически мир, което поддържа публиката кротка за някакво време.

'74 - Англия вижда, че дяволът не е толкова бял и балкански и решават да отложат Брекзит с още 2 години.

'88 - 4:0 за нашите. Обратът във всичко идва, след като Анонимните хакват таблото на националния стадион и обявяват, че тоя състав на страната ни е националният отбор на Анонимните.

Край. Всичко е добре, когато свършва добре, бием англичаните, bTV не снима Боби Михайлов как си тръгва весел сред народа и се прибира с рейс 76, а английските играчи не са наричани негър повече от някакви си 100-200 пъти и то не много шумно.

Кой ще излезе победител?

Избери отговор!
Край