Базел - Лудогорец (Предварително по минути™)

Nov 4, 2014     zhelyo     6047
Мине, не мине и пак Лудогорец рита по Шампионската лига. Според много експерти гостуването в Швейцария е ключово, но Не!Засада не разглежда футбола експертно и стискаме палци пак да е драма, сеир и да е весело. Затова ще предскажем мача в този не!експертен дух!


'Начало - Футболистите на Лудогорец все още не могат да се съвземат от тежката провокация на швейцарските бакшиши, а и чувстват умора от раздаването на автографи, както и от колосалния медиен интерес на Гонг.

'1 - От резервната скамейка на гостите се пуска запис с атмосферата от Националния стадион поради невъзможността 40 000 фенове на гостите да се съберат в сектора за гости на Санкт Якоб парк. Освиркване, Моци, Българи юнаци и ципове на анцузи мотивират момчетата в зелено да се раздадат.
'3 - Емболо се опитва да плаши защитниците на Лудогорец, кихайки им в лицата.

'12 - Георги Дерменджиев изглежда умислен, но не заради тактически дилеми, които явно решава бързо, а за да се опита поне този път след мача да не звучи като генератор на треньорски общи приказки.

'19 - Камерите на стадиона показват Иван Иванов как е весел, че не му се налага да играе срещу Лудогорец и да се превръща в базелския Моци, предавайки футболен отбор от родината си.

'24 - Сашо Томов с удар по Лудогорец! След като разградчани поощриха Славия с 50 000 за отнетите точки от ЦСКА в първенството, шефът на "червените" обещава на Базел да ги поощри с ексклузивни статуси на Тончи Кукоч, ако бият Лудогорец.

'25 - 1:0! Тактиката на Томов успява и Базел се мотивира да вкара гол на Лудогорец. Тончи Кукоч изригва със селфи, в което екзекутира кренвирш.
'31 - Феновете на Базел си дават почивка за 2 минути, след като имат доста песни, но пеят непрестанно предимно една и след всеки техен мач ти стои по 2 дни в главата.

'38 - Светослав Дяков прави груб фал, но отново успява да си придаде изражение на ощетен от това, че противникът му се е почувствал подкосен.

'42 - 1:1! Марселиньо вкарва посредством многоходова комбинация, докарала Алекси Сокачев до припадък.

Почивка. Рекламите ще са следните: Малко момиченце се колебае кой е любимият ѝ цвят, докато майка ѝ очевидно е изпрала дрехите с наркотици. Банка се хвали, че е оцеляла за разлика от КТБ. 

'46 - Два червени картона за футболисти на Базел, че са били център не както съдията си го е представял.
'53 - Дузпа за Лудогорец! Безяк е спънат в наказателното поле при игра на държави, дето всички се разбягват и тоя в центъра казва след колко жабешки, заешки и гигантски стъпки ще го стъпне.

'54 - Пропуск на Марселиньо! Бразилецът решава да бие в същия ъгъл, който все още не е въведен на футболната врата и топката излиза в аут.

'61 - Червен картон за Фабио Ешпиньо, след като центрира веднъж прекалено ниско и веднъж прекалено високо и това вбесява съдията, който се проявява отново като футболен естет.

'69 - Путин нахлува погрешка на стадиона, опитвайки се да го обяви за изконно руска територия.

'73 - Драмата през второто полувреме продължава, след като Радан Кънев и Бойко Борисов влизат и сядат на центъра, за да преговарят, пускайки си песни.
'78 - Кирил Домусчиев пуска десетки дронове над терена, които със светлини и звуци разсейват зрителите и камерите.

'82 - 3:5! Резултатът внезапно и ненадейно е променен коренно!

'85 - Става ясно, че докато е разсейвал зрителите, Домусчиев е нахлул на терена и е вкарал 4 гола за Лудогорец и 2 гола за Базел, за да не е съвсем подозрително.

'Край - Мачът свършва в 90-ата минута, след като съдията вдига червен картон на четвъртия съдия, че не е вдигнал хубаво продължение.

Защо Лудогорец прави интересни мачове в ЕКТ?

Избери отговор!
Край