Базел - Лудогорец (Наживо по минути™)

Sep 13, 2016     zhelyo     12451
Дойде време за ежегодния футбол между швейцарците и албанците от Базел и бразилците от Лудогорец. Може да се твърди, че между тези два отбора има химия <3

'Химна на Шампионската лига - Марселиньо го пее.

'Начало - Козмин Моци все пак излиза на терена, след като по-рано през деня се появиха слухове, че ще бъде номиниран за шеф на ООН.
'5 - Всеки истински патриот вече поне два пъти е нарекъл играч на Базел циганин.

'16 - Лудогорец има по-опасните положения, определени от истинските футболни капацитети като "слизания към противниковата врата".

'22 - 1:0! Сейду Думбия обаче слиза докрай, след като исландецът Биркир Бярнасон се е включил най-после в мача и му асистира, тъй като досега той се е карал на лудогорските фенове, задето правят нефелен опит да вземат тва с бойния вик и пляскането.

'29 - Светослав Дяков стои на терена като Яя Туре и въобще не изглежда като халф, който онзи ден е бил мачкан от Люксембург.

'35 - 1:1! Жуниньо Кишада Лукас Джонатан парира базелчани след многоходова комбинация между няколко еднакви играчи! Господ е бразилец с български паспорт!
'Почивка. Която ще се отработи в събота.

'46 - Лудогорец излизат доста мотивирани, окрилени от думите на Георги Дерменджиев: "Айде! Айде!"

'52 - Антони Здравков прекъсва мача, нахлувайки на терена, където просълзен прегръща Марек Сухи и му казва, че му е татко.

'67 - Марк Янко и Игор Пластун се сблъскват така силно, че отзвукът от това се превръща в дузпа за Левски.

'73 - 1:2! Холандецът ван дер Сон вкарва поредния си важен за историята на Разград гол.
'74 - Алекси Сокачев заглушава домакинските фенове, тъй като е на трибуните и се опитва да се докаже, за да го върнат да коментира Лудогорец.

'82 - Мачът се пренася изцяло пред вратата на Владо Стоянов, срещу когото не са 16-годишни люксембургци и му върви да спасява.

'88 - 2:2! Норвежецът Мохамед Ельоноси спира бразилското нашествие в Европа.

'95 - 3:2! На Данчо Минев няма какво да я прави и я бие, за жалост в собствената му врата. 

Драматично, но край.

Има ли сили Лудогорец да излезе от групите?

Избери отговор!
Край