Дядо Коледа: Хари Кейн да се въздържа от дузпи на 24-ти, че летим тогава!

Dec 14, 2022     Radoslav Nedelchev     3208
ЛАПЛАНДИЯ – В специално изявление от пръскащата се по шевовете си работилница, Дядо Коледа обърна внимание на факта, че биенето на дузпи от англичанина Хари Кейн може да е опасно и да застраши празника.

„Предвид обстоятелствата, този тип сигурно ще тренира неуморно дузпи до края на живота си, но нека не е точно на 24-ти, че тогава летим с шейната и не може да рискуваме Коледата на целия свят заради една висока, злощастно попаднала топка между чатала на Рудолф или някой друг от еленчетата“, призова Санта

Както е известно Кейн би дузпа срещу Франция, която беше изпратена достатъчно високо, за да стигне другия добър Старец, а най-вероятно двамата старци си хортуват, понеже Дядо Коледа няма време да гледа мачове през декември и още псува ФИФА, че избра Катар за домакин на Мондиала.
„Къде ти да гледам мачове през декември бе, братче, тогава да пръднеш няма време при нас, с извинение. Хохо!“ – сподели той.

Хари Кейн като истински джентълмен пое отговорност за неуспеха срещу Мароко 2 и обеща да стане по-силен и, ако трябва, вече да бие дузпи само като част от противовъздушната отбрана на НАТО.
 

Кой е Хари Кейн?

Избери отговор!
Край