10 не!ща, които да доведат трицифрено количество публика за финала на Купата на България

May 19, 2023     zhelyo     3623
Финалът за Купата на България по футбол изправя отбори, които често имат повече рекламни пана отколкото публика на домакинските си мачове. Въпреки това надеждите са, че двубоят няма да бъде камерно представление и трибуните на Стадион Васил Левски ще бъдат изпълнени от хора, жадуващи да видят с очите си зрелищен футбол, честна надпревара и да поздравят бъдещия носител на трофея.

Ето идеи как да се гарантира висока посещаемост, за да не се засрами българският футбол иначе:

1. Да се раздадат безплатни билети на всички ученици и студенти в София. На полувремето да има томбола с награди - безплатни врътки на ротативки от спонсора на двата отбора.
2. Да се организира концерт на известни български изпълнители преди и след мача. И дори по време на мача. На пистата може да се поместят няколко сцени, така че да има представления за феновете на всички видове музика - естрада за сектор А, хип-хоп за сектор Б, сектор В може да слуша кавъри на стари поп парчета, в Г да се радват на ъндърграунд метъл банди.

3. Да се наемат професионални аниматори, които да развеселяват публиката с шеги и игри. Такива, дето правят детски рождени дни и фирмени тиймбилдинзи. Феновете да бъдат занимавани с кратки скечове, игри за развитие на комуникационните качества и изграждане на взаимното доверие. И след мача - дискотека с безплатно пиене.

4. Маскиране на футболистите с всевъзможни костюми. Зрителите ще трябва да познаят кой е вкарал гол, кой е на вратата и кой отбор всъщност кой е. 

5. Иван Гешев да направи пресконференция на полувремето. Към момента голяма част от населението би платила, за да го гледа на живо и да може да му подвиква отстрани.

6. Да се пусне слух, че няма билети и местата са свършили. Нашенецът винаги иска да влезе с връзки там, където няма как по ифициален начин.
7. Да се обяви, че всеки зрител, довел петима свои приятели, ще получи iPhone 14. Да се всее раздор, така че да спрат да са приятели до края на мача.

8. Да се вдигне сватба по време на мача и вместо мексиканска вълна, да се организира най-голямото в света хоро на трибуните.

9. Да се даде възможност на няколко зрители да влязат на терена и да играят заедно с футболистите. Хубав начин да поспортуват и да поритат, без да плащат високи наеми, за да се приберат с гумени гранулки в чорапите.

10. Да се наемат красиви голи жени да седят по трибуните, така че да дойдат около тях кибици да цъкат с езици

Ще има ли хора?

Избери отговор!
Край