Местят жриците от околомръсното пред КАТ, опашките стават по-приятни

Aug 11, 2017     Dale E.     5107
НА СЛУЖЕБНАТА ПЕЙКА НА СЯНКАТА - След като опашките пред КАТ още са си там, въпреки системата, която 10 години чака някой да я включи, жриците от Софийския околовръстен път решиха да поемат нещата в свои ръце, а и не само.


При пристигане на нов, стар или нов-стар автомобил за регистрация, клиентът бива завличан на тайно място, за да бъде обслужен, докато опитни сводници уреждат документите на колата с МВР.


Така ще стане по-поносимо ужасяващото изживяване, състоящо се от паркиране между алеите за каналите, чакане на ОПАШКАТА, връщане в будките отстрани за плащане на екотакси, гражданска, такса номер и други знайни и незнайни такси, обясняване с ОПАШКАТА, че вече си чакал, измъкване на возилото от измежду алеите и чакане на посочения канал, търчане до будките за пожарогасител с неизтекъл срок, какъвто не сте си купили от някоя бензиностанция малко преди това.
Разбира се, традиционното преживяване, състоящо се още в търсене къде да си наврете возилото от другата страна на каналите, чакане в задушилнята да ви извикат по име за да си вземете талоните и номерата, и нитоването на задния номер отзад, ще стане доста по-поносимо, ако го върши сутеньор, чиято служителка се грижи за нервите ви.


"Така и служителите на МВР ще са на процент и няма да искат увеличения, ще си ги докарват от бакшиши" - зарадва се на инициативата на жриците висш държавен служител.

Ще се възползвате ли от услугата?

Избери отговор!
Край