Xiaomi представи първия изцяло AI облачен смартфон

Feb 2, 2021     zhelyo     4366
ИНТЕРНЕТ - Китайският технологичен гиган Xiaomi представи революционното устройство NoMi.

Телефонът е изцяло ситуиран в cloud-сървърно пространство и използва функциите си абсолютно самостоятелно, без да се налага потребителят да прави нищо.

"NoMi чете пощата ви, пише в чат, дори телефонира. Може да гледа мултимедийно съдържание, да пише текст и да сърфира в Интернет, без да губите време. Нашата нова технология решава един от най-големите проблеми напоследък - непрекъснато се разсейваме, не може да се насладим на живота, на близките си, на света извън виртуалното. Е, ние просто извадихме потребителя от уравнението" - обяви дизайнерът на NoMi Хуа Уей.
Несъществуващ физически, новият телефон автоматично става нечупим, незагубваем, неизтощим енергийно и на практика ще може да бъде ъпгрейдван вбъдеще от Xiaomi, защото съществува на техен сървър. 

"Това е революция и в екологичен аспект. За изработването на този смартфон не са влагани никакви материали, нито капка пластмаса, нито има батерия. Знаете, че остарелите устройства са предизвикателство за природата и с NoMi ние сме решили и този проблем" - обяви основният инженер по разработката на устройството Га Лак Си.

"Целта ни е потребителят да забрави и да се чувства, че няма телефон, като ще може да си ползва джобовете за друго" - сподели и CEO на Xiaomi Со Ни.

Бихте ли имали такъв телефон?

Избери отговор!
Край