Вносни породи добитък отварят озонова дупка над България с пърдеж

Apr 2, 2014     zhelyo     6712
СТАРА ЗАГОРА, БЪЛГАРИЯ - Изследователи от Тракийския университет откриха шокиращи данни, че породите крави, овце и кокошки, привнесени у нас от Европа, отварят озонова дупка над страната, отделяйки изотопен метан.


"Добитъкът се храни и пърди. Това му е всекидневието. Проблемът е, че европейските породи имат специален ензим, отделян от жлъчката, който превръща метана във флатуленцията им в убиец на озоновия слой. С годините от членство на България в ЕС вече той е толкова изтънял над страната ни, че скоро ще зейне дупка" - споделя проф. Володя Русофилски, завеждащ катедрата по еко-животновъдство.


Както е известно, българските земеделци са принудени да отглеждат одобрени от Брюксел породи, като не е ясно дали добитъкът нарочно вреди на озоновия слой като част от заговор или просто цялата им работа е такава на европейците.
"При изтънен или никакъв озонов слой радиацията облъчва населението и повишава вероятността то да стане хомосексуално" - предупреждава професорът, нахлупвайки шапка от олово.


"Гейовете са два пъти по-корумпирани от истинските патриоти" - допълва проф. Русофилски, патриотично галейки младо женско искърско говедо, пърдящо екологично чист метан.


zhelyo

 

Какво да направим с еврогейския добитък?

Избери отговор!
Край