Властите съветват да се избягва къпането между двата курса на ваксините

Feb 23, 2021     zhelyo     8345
ПАК ПО ИНТЕРНЕТ ГЛУПОСТИ ЧЕТЕТЕ - Ваксинираните независимо с коя от наличните марки срещу COVID-19 да не се къпят, преди да им бъде поставена и втората доза.

След като се оказа, че покрай ваксинирането може да се пийне малко алкохол и да си се прави секс, че дори и любене, нова тема развълнува обществото - вреди ли банята между боцванията.

Както е известно, този период варира от 21 дни до цели 12 седмици според различните типове ваксина, което поставя въпроси дали некъпането ще е по силите на хората. Според експертите къпането ще попречи човек да хване защитната коричка на цялото тяло, която превръща имунизирания в какавида, което го пази от коронавируса.
Хубавата новина е, че ще може да се прави секс, дори участниците в него да са имунизирани с различни препарати - нещо, което обаче след около 2-3 дни некъпане ще изглежда по-скоро като екстремно приключение за сетивата, отколкото за блажената наслада, която сексът поне изглежда в съответните филми.

Въпросите сред населението относно какво може да се прави и да се очаква при ваксиниране, не стихват, като мнозина са притеснени дали след процедурата ще могат да си влизат в профилите в Интернет или ще им трябват нови.

Ваксинирахте ли се вече?

Избери отговор!
Край