Ваксинирани се оплакват, че са празнували Хелоуин, без да искат

Nov 1, 2021     zhelyo     10756
МЗ - Стотици сигнали до здравните власти са били регистрирани през изминалия уикенд. От Министерството на здравеопазването за пореден път успокоиха нацията и възвърнаха високото доверие към имунизациите.

Според оплакванията на ваксинираните в страната им се е наложило да празнуват вносния празник, маскирайки се, пиейки и раздавайки бонбони на децата.

"Не приемам Хелоуин, не го харесвам и исках да си стоя вкъщи и да гледам реалити телевизия. Обаче сякаш нещо в мен взе превес над волята ми и изведнъж се озовах пременена в медицинска сестра, пиеща ракия с непознати зомбита в някакъв апартамент" - гласи само един от хилядите подобни сигнали.
От Здравното министерство успокояват, че това са нормални реакции на ваксината, като се очаква имунизираните противници на комерсиализацията и глобализацията да загубят временно воля отново и да участват ударно в предстоящия в края на ноември Черен петък.

"Очаква се страничните ефекти на ваксините да избледнеят и Коледа да се празнува с прасе и сарми, а не с пуйка и пуловери, но бустерните дози, които ще са задължителни на пролет, веднага ще ви накарат да празнувате Деня на свети Патрик" - допълват здравните експерти.

Празнувахте ли големия празник?

Избери отговор!
Край