Университети приеха в различни специалности 725 538 некласирани в детски градини деца

Jul 21, 2023     zhelyo     7422
КЪДЕ ЛИ НЕ - Висшите учебни заведения протегнаха ръка и приеха децата, останали без място в ясли и детски градини, с което решиха няколко проблема на родителите.

Целта на тази мярка е да се стимулира ранното развитие на талантите и интересите на младото поколение, както и да се избегне загубата на време и ментална енергия през 12-годишното обучение в училище.

"Резултатите от матурите показват, че зрелостниците не са много по-интелигентни от бебета. Ако хванем бебета и бебешори, те повече ще научат психология, публична администрация или юридизъм" - споделя декан, пожелал анонимност и 200 лева рушвет за интервюто.
Също така самите университети ще осмислят съществуването си, тъй като повечето средноинтелигентни абитуриенти се записват на онлайн курсове по PHP и бази данни, за да почнат работа след месец, вместо да губят години в кълване на учебници, написани през 1993-та от трудоустроено от тогава като преподавател светило на науката.

Децата ще имат право да избират специалност според своите предпочитания и способности, без да са подложени на изпити или конкурси. Те ще бъдат обучавани заедно със студентите от съответните факултети, но ще имат специален учебен план и методика, включващи папкане и спинкане. 

Решението на университетите беше подкрепено от министерството на образованието и науката, което обеща да осигури необходимите финансови и материални ресурси за успешната реализация на проекта. Според министъра на образованието и науката, това е единственият начин да се гарантира качествено и модерно образование за всички.

Кой ходи на училище?

Избери отговор!
Край