Учени, изследвали защо пастата за зъби никога не свършва, доказаха Бог

Apr 10, 2015     zhelyo     5636
ЦЕРН - Ядрени физици, изследващи феномена на несвършващата паста за зъби, в която винаги има количество за поне още едно миене, стигнаха до извода, че това е доказателство за ролята на Бог.


Именно за изследване на това как дори най-изцедена тубичка с паста за зъби има винаги по още малко бе пуснат отново Големият адронен колайдер, който за целта бе тунингован с лети джанти и ауспух на дупки.


"Науката винаги се е стремяла да постигне рационално обяснение за всички явления, процеси и да дефинира елегантните закони на природата. Е, тази паста за зъби не свършва вече втора седмица. А тубичката е заприличала на стафида! Няма нищо елегантно в това, значи трябва да е Бог" - споделиха изследователите.
Религиозни лидери на всички популярни вероизповедания си обявиха война на кой точно Бог да причислят чудото на пастата за зъби.


Това е първият път, когато традиционната наука признава съществуването на Бог, след като през годините различни учени се опитваха да му припишат съвсем обясними явления, за да не бъдат анатемосани от гневни мъже в рокли.


zhelyo

Защо му е на Бог това?

Избери отговор!
Край