Учени потвърдиха: Да, щом ти е лайкнала повече от веднъж, значи иска секс

Mar 25, 2014     zhelyo     38967
ИНСТИТУТА ЗА ПРОУЧВАНИЯ, ЦЮРИХ - Световни учени потвърдиха теорията, че щом ти е лайкнала повече от един статус, линк или снимка, значи иска секс с теб, макар дори изобщо да не се познавате.


"Веднъж може да е просто защото ѝ се е сторило нещо добро. Но два пъти и повече си е нишан, че чрез facebook иска да достигне само и единствено до гащите ти" - предаде проф. Поук от Департамента по социални изследвания.


Теорията, че чрез раздаването на виртуални палци момичета, с които почти или съвсем не се познаваш ти показват готовността да упражните правенето на бебе, е популярна концепция откак социалните мрежи интернетуват, но едва през последната седмица това се опря на емпирични данни.
"От 1000 мъже ние отделихме две групи. Едната пускаше в профилите си възможно най-яките и интересни неща, а другата - най-тъпите и безсмислени такива. Всеки от тях обаче идентифицира поне 2 лайка от някоя своя виртуална приятелка, писа ѝ и след няколко часа вече правеше 10-секунден секс с нея" - споделят учените от Цюрих своите методи.


Проучването стигна и до допълнителни данни като например, че тази дето толкова ти лайква, въобще не си прилича с профилната снимка и въобще не е яка. Ама пак си е секс и ако баща ти подбираше, тебе съвсем нямаше да те има, така че бъди признателен и преглътни тая паласка.


zhelyo

 

Щом го е лайкнала, щом го е лайкнала?

Избери отговор!
Край