Родни учени на опасна експедиция: Умът или пенисът е по-малък при агресивните шофьори

Mar 18, 2016     zhelyo     6133
ИНСТИТУТ ЗА ЕКСТРЕМНА НАУКА, РАДОМИР - Екип от 12 смели български учени обяви началото на своя експедиция, при която ще цели да открие дали умът или пенисът е по-минимален при водачите на МПС, проявяващи павианска агресия.


"Надяваме се да допринесем към света на квантовата физика и елементарните частици, разследвайки обема и масата на мозъците и репродуктивните органи при хората, склонни от пътен инцидент, при който все пак са оцелели, да прекратят нечие оцеляване" - споделят учените.


За целта учените ще се качат в евтини немощни коли и ще карат бавно на места, където не може да бъдат изпреварени с лекота и ще бъдат избутани от пътя, което ще бъде своего рода адронен колайдер.
"Виждаме хора, компенсиращи малките си пишки чрез големи автомобили и алогична агресия. Същите пък след като пребият някого, обясняват как забравят, че това е станало, демонстрирайки закърняващо сиво вещество" - споделят наблюденията си учените.


Скептични техни колеги реагираха, изразявайки недоверие, че умове и пениси при този подвид на homo sapiens sapiens съществуват.


zhelyo

Кое е по-малко - чурката или пипето?

Избери отговор!
Край