Учени доказаха: Шегите с бедствията ги настървяват

Jul 10, 2014     zhelyo     5693
БОСТАН, МАСАЧУЗЕТС, СЪЕДИНЕНИ ХААРПОВИ ЩАТИ - Учени от Масачузетския университет доказаха, че природните бедствия и катаклизми, както и технологичните аварии, се настървяват срещу човечеството, ако то се шегува с тях.


"Преди години това бе само хипотеза, но вече е сигурно - с бедствия шега не бива. Вече може много по-лесно да проследим шегите в социалните мрежи, които са експоненциално повече и по-злобни, когато бедствието е по-силно, мащабно и нанася повече щети" - твърди проф. Вучкинс от Катедрата по теория на влиянието на човешките помисли над Вселената.


Както е известно, при земетресения, бури, взривени АЕЦ-и и мачове на националния отбор на Германия, цивилизацията се втурва да съчинява иронични статуси, саркастични gif-чета и не се отдава на подходящата паника, песимизъм и смиреност.
Предвижда се откритието да се използва за въвеждането на закони, ограничаващи шегите на населението, за да не се влияе лошо на катаклизмите и да почнат да ни щадят, щото някой път наистина щяло да си *бе *айката.


"Имаме повод да считаме, че динозаврите са изчезнали около милион години, след като са започнали да развиват чувство за хумор. Малко преди падането на астероида, имаме фосили, за които предполагаме, че динозаврите са сравнявали астероидите с небесни лайна. С астероидите шега не бива, както са разбрали динозаврите" - убеден е проф. Вучкинс.


zhelyo

Кога бива шега?

Избери отговор!
Край