Наш учен изригна срещу статуквото в световната наука: Хоукинг и срещу мене да тича, не може да ме стигне!

Nov 30, 2016     zhelyo     5415
СРЕД БУМАГИ В СКРОМНО ЖИЛИЩЕ - Наш учен обяви, че срещу неговите открития има световен заговор да не бъдат взимани предвид и дори писмата му до Президента, Омбудсмана и сутрешните блокове по телевизора не биват прочитани от адресатите си.


Проф. Господинко Низамов твърди, че пръв е потвърдил и сетне оборил съществуването на черни дупки, открил е най-голямото находище на Хигс-бозони, което е край Враца, създал е ваксина срещу рак под формата на извлек от поезията на Атанас Далчев и е създал изкуствен интелект изцяло от хартия и стафиди.


"Науката не е само физика, химия, медицина. Аз съм холистичен учен, всичко е свързано. И всички глупаци ме отлъчват заради умението ми да виждам цялостната картинка. Такива като набедения за учен Стивън Хокинг дори да тичат срещу мене не могат да ме стигнат" - убеден е професорът.
Според него заговорът е масов, защото той е открил тайните на Вселената, което ще направи всички други учени безработни, а медиите няма да могат да публикуват глупости, които после да опровергават, защото вече всичко се знае как е всъщност.


"Просто не искат да разберат истината, а неща около нея. Ето, например, единственият научен начин за отслабване е с орехови черупки. Смилаш ги на прах и ги шмъркаш. Ама тогава няма да има 5 милиарда книги с различни диети и съвети, няма да има фитнеси" - разконспирира ситуацията проф. Низамов.


zhelyo

Има ли Бог?

Избери отговор!
Край