Софиянка изкачи Черни връх без селфи стик и електрикави маратонки

Sep 3, 2019     Draxler     9454
ВИТОША - На необичайна гледка са се натъкнали любителите на планината, разхождали се на Витоша през уикенда. С изненада те видели как млада софиянка се е устремила към Черни връх, но без задължителните за този преход атрибути – селфи стик, маратонки в електрикав цвят и тесен клин.

„Не знам как е взела подобно решение. Не виждам никакъв смисъл да се бъхтиш до върха и да те пече слънцето, а накрая да не можеш да си направиш едно яко селфи с няколко филтъра, което да качиш във Фейсбук или Инстаграм. За какво? Не разбирам!“ – коментира учудена друга планинарка.

Шокът на всички се увеличил многократно и от твърдението на младата жена, че тагването от всякакви знайни и незнайни кътчета на страната, снимането на храната и коктейлите, както и трупането на лайкове в социалните мрежи са напълно безсмислени.
Медици изразиха надежда това да остане изолиран случай, след като друга млада жена получила нервна криза, само като си представила, че не може да си снима краката, докато лежи на шезлонга по време на морската си ваканция. 

Draxler

Ходите ли на планина?

Избери отговор!
Край