Слушането на чалга уврежда черния дроб

Sep 13, 2011     zhelyo     3222
Ново проучване, направено на територията на страната от чуждестранни учени, понеже нашите са мързеливи и не разбират, разкрива връзка между слушането на чалга и увреждането на черния дроб.

 

Учените са установили, че хората в България постепенно еволюират и в генетичния им код вече е заложено автоматично да асоциират слушането на чалга с пиенето на алкохол. Последното, както се знае уврежда черния дроб при хората и с помощта на еволюцията вече щета може да има и без спиртни напитки.
 

Нужно е единствено да бъдат изслушани 2-3 поп-фолк песни, за да се нанесат поражения на организма, равняващи се на това, което би се получило след 100-150 мл. ракия или водка.

 

Екипът учени е открил зависимост и между различните чалга песни и степента на увреждане. Установено е, че мръсните цигански кючеци вредят в пъти повече от лежерна балада с димитровградски привкус.

 
Специалистите препоръчват слушането на чалга да бъде прекратено веднага, освен ако любителите на поп-фолка не искат да си докарат цироза на 20-25 годишна възраст. В такъв случай се препоръчва поне по 2 часа на ден слушане на телевизия Планета.
beasta

Колко литра чалга слушате годишно?

Избери отговор!
Край