Тази събота в Съдебен спор: Брад иска Анджелина да му върне чушкопека!

Sep 30, 2016     zhelyo     11386
ПРЕД ОЧИТЕ НА РЕДОВНИЯ ЗРИТЕЛ СРЕД ПУБЛИКАТА ГЕОРГИ - В тазсъботното издание на Съдебен спор предстои зрителите да проследят разпрата между Брад Пит и сестра му, с която имат 16 деца.


Ищецът Брад твърди, че след развода им съпругата му Анджелина е задържала неправомерно негово имущество, сред което изпъкват чушкопек, две лопати и одеало от майка му.


В зрелищна драма, разиграла се пред двора на къщата им в село Галиче Анджелина напада бившия си мъж с метален прът, обвинявайки го, че е продал две от децата им за 100 кила ракия, на която Брад твърди, че може и да е верно, но не е това важното и тя защо извърта.
В съдебната зала Брад присъства лично, докато Анджелина е представлявана от адвокат Тодор Батков, който апелира делото да спре, защото е получил оферта от Рубин Казан да продаде там мустаците си за 4 000 ойро.


На чия страна са правото и моралът, с кого ще се шегува свойски Нана и към кого ще насочи упреците си загрижената леля, седяща през три места от Георги - предстои да видим в утрешното издание на Съдебен спор, предаването с малко повече ефект от истинската правосъдна система у нас.


zhelyo

За кого е вотът на публиката?

Избери отговор!
Край