Проститутките на Пловдив незапознати с календара на “Пловдив - Културна столица 2019”

Jan 9, 2019     Македонски     1924
ГРАДЪТ НА СЕДЕМТЕ ТЕПЕТА, ДЕТО СА САМО 4 -  В скандален репортаж за холандски сайт журналистите разкриват, че жриците на любовта не рекламират културното богатство на града, където Ботев кара локомотив.

"Момичетата са отлични професионалистки, екзотични са с тъмната си кожа и всичко, но е скандално жени, при това от малцинства, да се маргинализират по подобен начин!" - възмущават се холандците, докато набиват жабешки бутчета.

Вярно е, че сайтът има 257 читатели дневно, но общината в Пловдив реагира бързо. Властите прибраха нимфите и на тяхно място пуснаха добре информирани доброволки, мотивирани да срещнат нови хора, да предизвикат себе си и да излязат от комфортната си зона, за да се открият по-добре.
"Ние ще имаме повече от 483 събития дневно, в 47 локации, в които очакваме да се включат над 83572 човека, на които ще раздадем по общо 5 тона брошури!" - отговори ни кмета на Пловдив, след като го попитахме какво мисли за ползването на доброволки по този начин.

Злите езици в Пловдив твърдят, че жриците на любовта са били натоварени в черни бусове и са били закарани в Матера, колежката на Пловдив в начинанието да са културни столици. По този начин пловдивчани искали да прецакат италианското село, в което не ядат бумбар.

Македонски

Пловдив е столица на какво тази година?

Избери отговор!
Край