Учени: Винаги на профилна снимка с две или повече момичета, профилът е на по-грозното

Oct 8, 2014     zhelyo     10854
ИНТЕРНЕТ - Учени от Световния център за изследване на Интернет изведоха нови данни, потвърждаващи популярната теза, че ако даден профил в социална мрежа, сайт за запознанства или другаде има за аватар снимка на 2 или повече момичета или жени, то профилът е на най-грозната от тях.


Според изследователите в 93% от случаите на такива профилни снимки това е правилният извод, като изключенията са малко - красиво момиче от съжаление си слага снимка с грозновата приятелка, за да вдъхнови момчета да обърнат внимание на по-нефелната, за да стигнат до красивото момиче, например.


Както е известно, мнозина често са фрустрирани да приемат friend request от женски профил с две дами на снимката, от които само едната е приятна, и рискуват, приемайки че шансът е 50 на 50, което се оказва губеща стратегия.
"Няма грозни момичета, това е ужасна публикация!" - развикаха се грозни дами, опитвайки се да вкарат клишето, че е важна само красотата отвътре, пропускайки факта, че пенисът няма очи, за да ѝ се наслаждава.


Междувременно на профилни снимки с едно и повече момчета, всички изглеждат като олигофрени и няма място за научен подход при извеждането на този факт, признават учените.


zhelyo

Ядосахте ли се?

Избери отговор!
Край