Снимат продължението на Карибски пирати на Цариградско

Aug 25, 2015     zhelyo     7020
ПЛАВАТЕЛЕН КАНАЛ "ЦАРИГРАДСКО" - След множество спекулации и теории из медиите, се оказа че превръщането в канал на един от основните булеварди в столицата - "Цариградско шосе" е бил планиран и не е плод на нескопосаната работа по ремонта му. В момента там започват снимките на новият филм от поредицата "Карибски пирати".


Очевидци твърдят, че дори са видели голямата холивудска звезда Джони Деп да гребе с лодка еднодръвка покрай булевард "Копенхаген". Очаква се в снимките участие да вземат и българските звезди Захари Бахаров (който ще играе дивак, като в "Игра на тронове"), Ивайло Захариев (който ще се нагърби с тежката роля на мачта) и Фикрет "Фики" Стораро (който ще играе пират с два дървени крака). Забелязан в региона е бил и премиерът Бойко Борисов, надявайки се тайно режисьорът да му даде да среже лентичката за отбелязване на начало на снимките.
Запознати личности твърдят, че снимките ще продължат с голяма битка за светената вода на голямата базилика в "Преслав". След това се очаква и да бъдат заснети кадри някъде из Източните Родопи, но само след като стената на някой нерагламентирано стопанисван язовир не издържи и наводни две три селища. 


Зад идеята стоят от Софийска община като планът им освен за заснемането на филми е част от националната стратегия за превръщането на магистрала "Тракия" в плавателен канал от София до Бургас. В момента се разглежда и план за отклонение по река "Марица" край Пловдив което да дава бърза връзка с Беломорието, за да може софиянци да стигат бързо не само до Черно море.


Доктора

За колко време взимате София - Пловдив с джет?

Избери отговор!
Край