Преподавател, който преди 10 години не ви приемал Уикипедия за допустим източник, сподели 20 линка от кафеви медии за час

Sep 30, 2021     zhelyo     4821
FACEBOOK - Преподавател, с когото образователната система ви е срещнала преди десетилетие, тотално е изплискал легена.

Считан от по-младата ви версия за интелигентен човек, който някога ви е респектирал и обяснявал, че човек трябва да подбира източниците си и да търси достоверна информация, не спира да споделя абсурдни конспиративни теории от сайтове, осеяни с реклами за увеличаване на пениса и лекуване на гъбички.

"Няма да приема реферат за икономиката и културата на Судан, ако си ползвал Уикипедия. Трябва да отидеш да поровиш в библиотека" - ви казваше едно време човекът, който преди малко е споделил как самолет го пръска от 10 километра с тайнствен химикал, за да го превърне в покорна овца.
Интензивно умувате дали преподавателят ви е вярвал и преди в тея работи или от скоро е попаднал във водовъртежа от фалшиви новини, но това довежда до мигновено главоболие.

"Ибупрофенът води до стерилност" - като че ли съдбовно публикува в същия миг човекът, който е повлиял на сформирането на мисълта на стотици млади хора. 

Как си го обяснявате?

Избери отговор!
Край