Представяме ви: Не!Факти и Не!Клипове

Mar 11, 2011     zhelyo     1638
Обогатяването на интернета, което започнахме преди 2 седмици с Не!Засада продължава: Представяме ви двете ни нови отрочета - Не!Клипове и Не!Факти!

 

Двата новородени сайта са кажи-речи още в своята wordpress плацента, но това не пречи да им се насладите максимално, или минимално, ако сте минималист.
 

Не!Клипове пренася познатия елемент Не!Видео в свой отделен свят, където ще може да следите най-интересните и зашеметяващи клипове, обикалящи или обиколили интернета. Всичко ще се събере на едно място, за да не губите деня си в търсене на клипове, а в гледането им! Вижте най-добрите пребиващи се хора, най-интелигентната половина на човечеството, както и другата значително по-неинтелигентна такава! Осмислете с поредна странична дейност работния си ден заедно с нас! Станете свидетели на най-сполучливите прибиванки, смихурии и пубеди и си кажете на глас: "Какво по дяволити!?" 

 

Не!Факти е друг познат фрагмент от Не!Новините. Позабравен напоследък, но развит внезапно - Не!Факти ще ви запознае с най-интересните и изумителни неща от света на хората, животните и неживата природа. Ежедневната рубрика "На тази дата, но не!днес" ще ви запознае с най-интересните исторически събития, празнуващи рождения си ден. Запознайте се с причудливи същества, интересни личности, научни загадки и се опитайте да намерите зрънцето сусам, скрито в сайта, за да спечелите голямата ни награда - бънджи скок за трима в Либия!

 
Разгледайте новородените днес сайтове, станете им фенове във фейсбук, или се опитайте да изпсувате цветисто, ако не може да разберете нищо! Обичаме ви и ви благодарим!
zhelyo

 

Харесва ли ви така много добре?

Избери отговор!
Край