Поради риск от пневмокониоза властите наредиха "Вчерáшен вестник" да стане Утрèшен

Oct 20, 2021     zhelyo     2942
ШЕР, ЛАЙК, ФОЛОЛ, СЪСКРАЙБ, КАМБАНКА - Държавата се намеси в редакционната политика на хитовото предаване "Вчерáшен вестник".

Водещите на националното богатство в YouTube ефир вече няма да имат право да излъчват съдържание с архивни вестници от близкото, средноблизкото и далечното минало, поради заплаха за здравето им.

Причината са прахови частици, които се срещат при стари вестници, списания, книги, като според медици те водят до различни видове пневмокониоза - заболяване на белите дробове.
"Пушете си, пийте си, ако искайте и азбест си втривайте в очните дъна, но със старите вестници - дотук!" - рекли от Здравния инспекторат на водещите Панев и Петканов, докато снимали свой пореден епизод върху блъснат гълъб насред улицата.

От утре предаването ще бъде "Утрèшен вестник", в което двамата ще се опитат да познаят какво ще пише в някой следващ брой и по този начин ще избегнат пипането на каквото и да е, освен пороците си.

Разбира се, всичко това е измислица, породена от факта, че на същата дата днес, само че през 1984 година е било 1 април. Честит първи април!

Ще продължите ли да следите новия формат?

Избери отговор!
Край