Забраняват поп-фолка на обществени места, пасивното слушане вредяло

Oct 7, 2013     zhelyo     15584
Поп-фолкът ще бъде забранен на обществени места. Това обяви министърът на здравеопазването д-р Таня Андреева, обосновавайки решението с вредите от пасивно слушане на чалга. Предложението идва от партия "Шльонск", която обяви намерения чрез популизъм да се сдобие с огромна власт.


"Вредите за здравето, най-вече за ума, са ясни. Слушането на поп-фолк е право на всеки гражданин, стига да го прави, без да го натрапва на околните" - сподели министър Андреева пред медиите.


Според проучвания на редица здравни организации популярният музикален стил е причина за загубата на 45% от потенциалното IQ на индивида, а последствията от дълготрайното слушане на поп-фолка се предават на новите поколения от най-ранна възраст.
Ограничението ще важи в рамките на държавни и общински институции, заведения за увеселение или хранене, градски транспорт, паркове и други обществени пространства, като ще има ограничения и за домашното потребление на чалга, така че да не се вреди на други хора.


Очаква се новината да е поредната вест, която ще раздели обществото на две фракции, които със сходен маниер ще оспорват доводите на противоположната страна, стигайки до яростно unfriend-ване във facebook и псуване на майка на живо.


zhelyo

Съгласни ли сте със забраната?

Избери отговор!
Край