Нацията с идея: Да затворят Пеевски и Василев в ромска къща с камери

Sep 18, 2014     zhelyo     4988
РЕАЛИТИ БЪЛГАРИЯ - Нацията отново блесна с великолепна идея за разрешаването на политическата, икономическа и приятелска криза между Цветан Василев и Делян Пеевски, като създаде специално за тях хибрид между Survivor и Big Brother.


Затварянето на двамата в малка ромска къща, състояща се от 7 квадратни метра стая и дворче, в което живее нещо като кокошка, даваща нещо като мляко, докато съжителството им се снима с камери, а двамата изпълняват различни задачи, би било най-логично за разрешаването на няколкомесечните им търкания.


В новия хибриден телевизионен формат двамата ще имат различни изпитания, чрез които ще се разбере дали отново може да са си семейство, като в едно от  занятията при тях ще влезе Николай Бареков, за да се предизвикат отново родителските им инстинкти.
Възможно е обаче заплахите за убийства и напрежението между двамата да ескалира в типичните за подобни телевизионни предавания гротескни отношения, което пак би било ОК за зрителите, търсещи откровения сеир.


"Да, възможно е единият да убие другия, но няма да е заради банково-фирмен политически развод, а защото ще се виждат един другиго като храна. Но пък тук няма да има спор за рейтинги, всички ще гледат" - споделиха въодушевени зрители, копнеещи за истинска, а не изфабрикувана интрига на малкия екран.


zhelyo

КОЙ ще победи?

Избери отговор!
Край