От всички 21 човека, ваксинирани откакто Меркурий е ретрограден, 22 се превърнаха в арпаджик

Feb 4, 2021     zhelyo     7434
БРИФИНГ НА ВАКСИНЕНИЯ ЩАБ - Тревожна вест може да забави Националния ваксинационен план, като разбира се управляващие нямат никаква вина за това.

От Щаба за имунизиране срещу коронавирус съобщиха, че за 4-те дни период на ретрограден Меркурий всички ваксинирани проявяват тежки странични ефекти.

"Поставили сме дози на 21 човека, като цели 22 от тях са се превърнали в арпаджик. Не можем да си го обясним, но очевидно това, че Земята и Меркурий се разминават в орбитите си и това прави илюзия от наша гледна точка, че Меркурий почва да се движи наобратно, е равносилно на червен картон за Марио Метушев и 20 години затвор" - каза човек от по-малко познатия щаб, тъй като човек не може да помни толкова много брифинги и говорители.
Според специалистите риск за здравето на трансформираните в разсад за кромид пациенти няма и това е само временен страничен ефект, който ще се нормализира след възстановяването на космическия ред, но това не спря настъпилата паника и гръмките заключения.

"Ние мислещи хора ли сме или лукови глàви, няма да се ваксинирам с втората доза. Нищо, че тя се пада вече в обикновен Меркурий" - заключи с неусетна ирония един от потърпвешите.

Какво е арпаджик?

Избери отговор!
Край