Не!Новините остават единствената медия, официално собственост на Пеевски

Feb 19, 2016     zhelyo     6680
БЪЛГАРСКА МЕДИЙНА КОЧИНА - След като вестник Труд и сайтът ПИК се скараха, взаимно обвинявайки се на Пеевски, бърза проверка на истински разследващи журналисти показа, че единствената медия в тежка зависимост на депутата е сайтът Не!Новините.


Пародийната медия №37 в страната напълно съвпадала с тежката финансова зависимост от несъстоятелните икономически модели, станали почерк на черната дупка на родната икономика Пеевски.


"Няма данни Пеевски да е осигурявал кредити от КТБ, ПИБ или друга банка на медии срещу влияние. Няма данни и да държи хора с разработки, взети от двудневния му престой в шефския кабинет в ДАНС. Има данни обаче, че той се целува с zhelyo от Не!Новините" - сочат журналисти от кафяви медии, на които им е тръснало да им се приписват зависимости с Пеевски.
Също така Не!Новините разкриха офис в Дубай, откъдето контрабандират измислици и смешки за Близкия изток, чрез което се финансират множество радикални групировки.


По този начин вече се случва като с ТВ7, когато Цветан Василев спря да е сред управляващите страната и рязко плазмодиите там станаха независими и обективни.


zhelyo

Защо Не!Новините са на Пеевски?

Избери отговор!
Край