Народът е спасен, пуснаха съмнителен природен илач-антидот срещу ваксината

Apr 16, 2021     zhelyo     1492
ЕДНА ЖЕНА В ИНТЕРНЕТ - Новина, която може да бъде изтрита всеки момент от цензорите в Интернет, обнадежди българския народ и заслужава да бъде споделена с всички.

Нов български природен антидот, базиран на чесън, мурсалски чай, татул, бучиниш, лудо биле и други изцяло натурални съставки, успява да преобърне ефекта от ваксината срещу COVID-19, така че хората, подхлъзнали се да приемат 1 или недай Боже 2 дози, вече могат да се чувстват спокойно.

"Този билков цяр неутрализира и изхвърля от тялото клетките от ембриони, чипизацията и тежките химикали, като защитава имунните кристали в тялото на човека и концентрира собствената му енергия срещу тия сатанистки препарати" - пише създателката на препарата, като пунктуацията в цитата е допълнена от редакторите на Медия №32 в света и №37 в страната.
Хиляди будни граждани пожелаха да се запасят, така че да имат от лечебния природен антидот, като повечето от тях заляха facebook с коментари "cena?" и "къдейса намира магазина?".

Цената на препарата е само 85 лева и е начин хората да неутрализират задължителната ваксинация и чипиране, самоубивайки се с природните съставки от отровни плевели.

Създателката на чудодейния илач увери, че сигурно действа и срещу тромбози, как да не действа, леля.

Природно ли е?

Избери отговор!
Край