MasterChef представи мастър клас за готвене с марихуана

Mar 27, 2019     beasta     6518
bTV СТУДИОЗ - Кулинарното предаване MasterChef, излъчващо се в ефира на bTV, представи на зрителите си мастър клас относно как най-ефективно, без да хабим много-много, да готвим с джоджен, отгледан на полето в Петрич или нечий гардероб.

Ястието, което беше демонстрирано пред участниците и зрителите, беше класически шпация кейк.

Шеф Ан Дретокев, който разкри, че благият му характер се дължи на това, че си има златно правило, според което не излиза от вкъщи без да е опънал здраво поне два джойнта и викове ГАААААЗ, асистираше на шеф Михалчев.  
Известният с уменията си в японската кухня и рекламата на кренвирши, Михалчев, весело предложи марихуаната да се разбърка с готова смес за кекс, точно като за чаена церемония, само че без чай и без церемония.

Тази му идея обаче беше пресечена от шеф Роу, която типично в неин стил каза "Хелоу?!", а когато всички очакваха да продължи с критиката си, се оказа, че тя просто говори по телефона и уговаря фирма за доставки да докара чипс, защото после на всички ще им се яде някакъв джънк.

В крайна сметка мастър класът завърши, без да се сготви нищо, защото водещите забравиха за какво са се събрали, а и ги домързя, в следствие на което всички ядоха бисквити и слушаха музика от YouTube.

Как се готви марихуана?

Избери отговор!
Край