Майки поискаха вместо ваксини държавата да осигурява персонализирани хороскопи

Feb 13, 2014     zhelyo     10206
Родителки, искащи правото да не ваксинират децата си, защото нали конспирация, поискаха държавата да вложи парите за имунизация в хороскопи и леене на куршуми.


"Искам моето дете да не разчита на химия в кръвта си, а да се лекува на спиритуално ниво. Ще го водя на знахари, но искам и персонализиран хороскоп, за да знаем в кои дни да внимаваме и в кои дни ще му върви" - сподела 27-годишна майка.


Други родителки пожелаха ваксините да бъдат криминализирани, защото ако Бог искал да сме имунизирани срещу шарка, детски паралич и заушка, е щял да го направи лично в майчината утроба - единствената допустима имунизация за човека.
Както е известно, покрай раждането си дамите у нас претърпяват катарзис и се образоват с бабини деветини, псевдонаучни десетини, теории на конспирацията и вяра, че след раждането не образованието, а пъпната връв ще определи бъдещото поприще на отрочето им.


Междувременно татковци пожелаха държавата да седира жените им, докато им мине цялата тая щуротия и децата им да се възползват от напредъка на човешкото познание и развитието на технологиите, за да не се превърнат в австралопитеци.


zhelyo

Ваксинирани ли сте?

Избери отговор!
Край