Космическият обект Омуму се оказа фосилизирал динозавърски екскремент

Dec 21, 2017     zhelyo     5019
ОТКРИТИЯ КОСМОС - Загадъчният космически обект Омуму, който има форма на дамски тампон, бе поставен под постоянно наблюдение от редица астрономи, търсещи си оправдание да не си ходят на село за празниците. Въпросът дали е астероид или комета получи изненадващ отговор - нито едно от двете.

Учени от Академията по Небjоглед в Прилеп, Македония, са установили, че той е покрит с богата на въглерод кора, като обвивката му достига около половин метър, а на места има люспички от домати, семки от чушка и дори цели зрънца кукуруз.

"Ми то така описано си е чисто лайно на гигантски тревопасен динозавър!" - веднага възклицали учени-динозавровъди от Патагонския факултет по археология към Свищовския университет в Кандахар.
Все още обаче остава загадка дали Омуму е изакан в космоса или е изстрелян преди 57 милиона години от динозаври-майтапчии. При откриването на обекта на 19 октомври беше потвърдено, че той идва от друга звездна система, която най-вероятно ни го връща, обидена, че сме я замерили с фекална маса.

Учените се опитват да се свържат с другите звездни системи и да обяснят, че динозаврите вече ги няма и Господ ги е наказал за нелепата изцепка да си хвърлят акото в открития космос.

Към Омуму ще бъде изпратена космическа сонда да анализира как мирише и ако не вони прекалено, фосилизиралото лайно ще бъде приземено и използвано за строителни работи и малки камъчки за търкане на мъртвите кожички в петите.

Бива ли такова нещо?

Избери отговор!
Край