Кобилкина организира семинар “Как да печелим пари от прости жени”

Jan 14, 2014     zhelyo     8436
Секс-гуруто на България Наталия Кобилкина оповести във Facebook на почти правилен български език, че записването за новия ѝ семинар “Как да печелим пари от прости жени”, вече е отворено.


В него сексоложката ще бъде максимално откровена с участниците, разкривайки им очевидното под формата на издаване на строго пазена тайна.


Всъщност това е поискан семинар. Наскоро правих подобен по заявка от един бивш депутат, който държеше на темата “Как да накараме момченца от Централна гара да потърсят шоколадче в панталоните ни”, обясни усмихнато Кобилкина, докато показваше размножаване с ръце.
Напоследък има много вярващи, предимно от манастирите, които искат да разберат повече за “Как да вкараме вярата в себеподобните си”. Нужди всякакви, а аз им цитирам българска поговорка - да търпят, баба Гуси, за хубост.


Кобилкина признава, че депутатите я харесват и дори наскоро симпатично джудже с бяла коса е настоявало да разбере “Как да си покажем фалоса, без да ни се смеят”, но лекцията се оказала невъзможна поради липса на достойнство.


beasta

Посещавате ли семинари?

Избери отговор!
Край