Започнаха снимките на Ледена епоха 7: Toplofication Blackout

Feb 13, 2017     zhelyo     10266
ПОЛОВИН СТОЛИЦА - Топлофикация-София излезе със съобщение медиите, че прекъсванията в топлоподаването от последната седмица не са причинени от технически проблеми, а се дължат на началото на снимките  на 7-мата част на филма Ледена епоха, която засега носи работното название Ice Age: Toplofication Blackout.


Екипът на Не!Новините успя да се свърже с член на сценарния екип,  от който получи кратък коментар по темата:
 
Не!Новините: Защо избрахте именно България - и по-точно : София - за място, където да проведете снимките на новия епизод на вашия филм, който е известен с това, че е анимационен ?

Сценарист: В етапа на предварително проучване ние разгледахме и обсъдихме около 20 различни дестинации по целия свят. Това, което ни привлече във вашата страна е, че у вас самият обществен живот е изтъкан от едни такива невероятни анимационни герои, които ничия четка не може да създаде. В този ред на мисли - тук се работи много лесно и ние намираме всичко необходимо за нашата работа.
Не!Новините: Кое в София най-много вдъхнови новата Ледена епоха?

Сценарист: 50 нюанса сняг ни вдъхновиха. Познатите премеждия на катерицата с жълъда, заради която филмът е поносим за възрастните, ще бъдат още по-садомазо и мръснишки, а фините прахови частици ще превърнат кекавия бозайник в Дарт Вейдър. София наистина съживи нашата поредица, която блесна преди години само с това, че космите на мамутите се мърдат реалистично.инж. Ганев
 

Какво ще е премеждието за мамутите?

Избери отговор!
Край