Задава се нов хит - шоу, което търси българи, нямащи претенцията да могат да пеят

Mar 9, 2017     zhelyo     5257
ТЕЛЕЕФИР - Ново риалити шоу за таланти е готово да разбуни духовете сред телезрителите, все още имащи духове за разбунване.


Макар и развитието на шоуто да е в съвсем ранен стадий, вече е ясно, че става въпрос за търсенето на онези българи, които нямат претенции, че могат да пеят, нито искат да пеят.


"Всички шоута сега са за пеещи и тук-таме за танцуващи хора. Но вече никой не може да смогне да запомни толкова бележити и талантливи звезди, всяка година някой превзема сърцето и слуха на зрителя. Затова искаме нещо по-различно" - споделят продуцентите.
В новия формат няма да се търсят и кулинарни умения, защото всеки недооценен певец става евентуално готвач на суши, мъфини с лимец и маниока, и рибай стек.


"Ох, дано да е шоу за литературни таланти. Ще рецитирам чужди стихове и ще се надявам хората да се просълзят, защото съм дебела и невзрачна и не са очаквали от мен толкова хубаво да помня" - сподели ентусиазирано момиче, което не може да пее, но търси слава на същия принцип, при който за таланти се определят хора, пеещи чужди песни.


zhelyo

Защо не можете да пеете?

Избери отговор!
Край