Химко Враца спешно произвежда нови ваксини

Jan 21, 2016     zhelyo     7006
БИЗНЕСЪТ НА НЕГОВОТО СЕМЕЙСТВО - Съживеният с магическото инвеститорско докосване на Делян Пеевски Химко Враца ще произведе до понеделник нови и качествени ваксини, които не будят съмнения и истерии.


След като ваксините, които Кьоксал Баба подари на Петър Москов се оказаха нелегални, пълни с ГМО, живак и глутен, прокуратурата нареди те да бъдат поставяни само на българските олимпийци, които ще ходят през лятото на игрите в Рио.


Предвижда се ваксините, произведени във възкресения завод Химко, да съдържат вълшебна вода от Плиска, да борят контрабандата и ще бъдат разпространявани от понеделник в Lafka и Technomarket.
Майки аплодираха факта, че се предвижда имунизациите да са хомеопатични, изцяло био и органик, а също така - без парабени, Е-та, консерванти и водата в тях да има запаметена във въображаемата ѝ кристална решетка хеви-метъл.


"Ето, вижда се #КОЙ мисли за народа!" - гръмнаха медии от типа на Не!Новините, само че целящи да бъдат четени не от интелигентни симпатяги, а ограничени дебили, които вярват на какво ли не.


zhelyo

Ще се ваксинирате ли с новите ваксини на ХимКОЙ?

Избери отговор!
Край