Господ пишел сценария на Шоуто на Канала

May 11, 2016     zhelyo     4401
УЛ. САН СТЕФАНОВ - Иконата на безсилния български хумор, приличащ на тъжен зов за лоботомия - Шоуто на Канала, се оказа с изненадващ сценарен екип, състоящ се от Светата Троица.


Господ се опитвал от години да разчупи догмите, че няма чувство за хумор и затова Библията изглежда като сух сборник с неоспорими факти и в нея няма нищо комично.


"Иска Ми се да разчупя стереотипите за себе си и Най-новият завет да ми е по-забавен, да докосва душата човешка чрез хумора. Затова и се опитвам чрез Шоуто на Канала, което е логично да се прекръсти на Шоуто на БНТ Едното, да развия хумора си" - убеден е в успеха Бог.
"А сега ме оставете да потърся вицове в Интернет, които всички сте чували, за да ги опороча в безсмислен скеч" - рече Той.


Именно заради Бог предаването още е в ефира на държавната телевизия, за което разбираме от рекламите на Под прикритие, се слави с онзи вид хумор, на който сте склонни неловко да се усмихнете, ако ви е казан от умиращ човек, когото страшно много обичате, но не и от хора, викащи по телевизора.zhelyo

Защо Господ ни праща бедствия и катастрофи?

Избери отговор!
Край