Google представи вода с 1 терабайт памет на кубичен сантиметър

Jul 25, 2016     zhelyo     7133
КАПКА ГЕНИЙ В МОРЕ ОТ ТЪПОТА ПРАВИ МОРЕТО ГЕНИЙ - Технологичният гигант Google представи своя нова технология, която облагородява водата и тя започва да има значително повече памет.


Вместо досегашните 75 mb памет за 1 кубичен сантиметър, чрез нова мантра, която променя молекулярния строеж на водата, паметта ѝ стига до цял терабайт или един мегабайт с няколко нули надясно.


Новата вода на Google ще има широко приложение в света, като ще промени хомеопатията из основи, защото се очаква абсолютно всички хомеопатични лекарства да бъдат побрани на едно хапче с размерите на тик-так и съвсем малко повече захар.
"Вече е рентабилно да се ползва вода при производството на електронни носители - един харддиск за лаптоп вече ще побира няколко терабайта, а вместо чипове и скъпи компоненти, ще бъде просто вода" - гордеят се от Google.


От Apple веднага контрираха откритието, обявявайки че са открили как екстракт от една скилидка чесън може да излъчва wi-fi сигнал в продължение на седмици в радиус от 40 километра.


zhelyo

Как се трият данни от вода?

Избери отговор!
Край