Google представиха първия Android за хора, дето коментират в интернет неадекватно

Mar 21, 2014     zhelyo     6118
МАУНТИН ВЮ, КАЛИФОРНИЯ - Google представи новата си операционна система Android Retard, която е оптимизирана специално за досадните хора на средна възраст, които пълнят интернет с неадекватните си коментари и опити за разсъдък. 


"Много сме развълнувани от "умните" посетители на интернет. Те разбират контекста на света около вас и с тях може да се взаимодейства лесно и ефикасно, само с поглед или казана дума, но най-вече - лесно ще бъдат идентифицирани, за да не се налага да им четете олигофрениите" - разказва Сундар Пичай, старши вицепрезидент на Android.


Android Retard ще се появи първо на лели и чичовци, а по-натам - и на спрели млади хора и незапочнали подрастващи. Хората, които използват тази платформа, ще могат да дават разнообразна информация, която бегло ще има общо с контекста на публикацията, ще е на латиница и/или с главни букви, като ще оборва всички доказателства за Еволюцията.
От Google се надяват операционната система не да вразуми пословичните идиоти, коментиращи наляво и надясно в интернет, а да ги "отвори" към апликации, които да ги следят, така че нормалните потребители по-лесно да избегнат контакти с тях.


Един от основните акценти на умните устройства ще е тяхната възможност да следят и здравните показатели на потребителя. Android Retard поставя специален фокус върху това как тези хора са склонни да извършват сложни процеси като цикъла на Кребс и неумиране от собствената тъпота.zhelyo

Познавате ли хора, достойни за новата OS?

Избери отговор!
Край