С Google Diviner вече ще търсим в собствения си живот и в бъдещето

Feb 23, 2015     zhelyo     4191
СИЛИКОНОВАТА ДОЛИНА - От технологичния гигант Google потвърдиха слуховете, че се разработва нова услуга на прочутата търсачка в Интернет. Google Diviner (Гугъл Врачка) ще дава възможност за търсене не само в глобаната мрежа, но и в целия времепространствен континуум. Услугата е разработена със съдействието на врачки от Канал 2000, потвърдиха от централата на корпорацията.


Като един от най-простите, но най-полезни примери, разработчиците посочиха възможността да търсите изгубените си ключове. "Отворете Google във вашия браузър и напишете в полето за търсене: къде са ключовете, които изгубих? Системата ще ги открие и резултатът ще бъде на първа страница!", обясниха програмистите участващи в проекта.


Това далеч не изчерпва възможностите на новата система. Тя ще може да отговори на всякакви въпроси, като "къде е паркирана колата, която ми откраднаха", "с кого спи жена ми", "каква ще бъде утре цената на червените репички на женския пазар в София", както и на "вечния въпрос за живота, вселената и всичко останало", без отговорът да е 42!
За съжаление, от корпорацията допълниха, че системата няма отговор на един единствен въпрос - кога ще бъде пусната за широка употреба в интернет. За момента тестова версия е достъпна само за малка група богопомазани избранници.


Електрическият министър

Какво ще потърсите в Google Diviner?

Избери отговор!
Край