ШОК! Джорджано купува Fibank за жълти биткойни!

Dec 20, 2017     Debnadaviebna     7649
ПО БЛОКОВАТА ВЕРИГА - Интернет сензацията, талантлив певец и финансов гуру Джорджано е закупил изпадналата в затруднения и улеснения Първа Инвестиционна Банка.

Според запознати лица моята банка е била приватизирана от инвеститора буквално за жълти биткойни, а не за книжни, които са с по-висок номинал.

Приватизаторът поема ангажимента да не изменя дейността на приватизираното предприятие за срок от 10 години, да не съкращава повече от 90% от персонала и да подобри икономическите показатели на предприятието, както и да погаси задълженията му и да го изкара на печалба.
Финансистът-певец щял да представи оздравителен план, включващ подмяна на всички активи на дружеството в криптовалути, за да продължи то да бъде ликвидно. Пред нашия екип Джорджано пое ангажимент също така и да не изхарчи всички активи на Fibank за копони, коври и бело.

Певецът покани всичките си приятели и последователи в социалните мрежи да отпразнуват новата му придобивка на огромен кОпон на Банско, което също е част от активите на ФиДанк, като спомена също нещо и за pi4ki и пОдра.

Авторът, http://bullschmeiser.blogspot.bg

Вие ако имахте биткойн, каква медия бихте си купили?

Избери отговор!
Край