Протест срещу Москов, електронното здравеопазване облъчвало и било вредно

Nov 11, 2014     zhelyo     4883
СОФИЯ - Любимата информационна агенция на всичко, което е сбъркано с политическата ни класа, съобщи, че за днес се готвят протести срещу новия министър на здравеопазването Петър Москов и плановете му догодина да въведе електронно здравеопазване.


"Електронно здравеопазване значи облъчване, ще ни причини рак. Вижте го този Москов като говори срещу ДПС как му блестят очите, сигурно е облъчен и той" - съобщават хора, измислени от имащата се за най-посещавана онлайн медия.


Според информацията електронното здравеопазване ще струва хем много пари, хем ще доведе до влошаване на народното здраве, което може да се подобри само с по-високи заплати, които да позволят на хората да правят по-големи рушвети на лекарите.
"Здравето е Божия работа, как така ще разчитаме на електрони, наука и медицина? Това сигурно е по заповед на американците" - завършва шикозния си материал агенцията.


Междувременно същата медия съобщи, че новият финансов министър като малък е бил докоснат от съдбата и астроложка предрича именно той да вдигне доходите на хората.


zhelyo

Страхува ли ви Москов?

Избери отговор!
Край