Електричеството от слънчевите панели причинявало рак

May 29, 2014     zhelyo     5237
ИНСТИТУТА ПО АЛТЕРНАТИВНО ПОЗНАНИЕ - Електричеството, което се получава чрез соларни панели, причинява рак, излъчвайки от електроуредите вредна слънчева радиация, разкриха от Института по алтернативно познание в сърцето на ЦРУ - Facebook.


"Наблюдаваме по-малко кемтрейлс в районите, където има соларни панели. Това просто е нов метод да заразяват хората с рак. Енергията на Слънцето не е чиста, лъжат ви" - каза посредством капс-лок активист и алтернативен професор по енергетика с прякор в интернета NEO OT MATRIX.


Според анонимните експерти в интернет слънчевата радиация в електрическата мрежа щяла да има много по-ефективен и директен достъп до вас и децата ви, докато кемтрейлсът често не успявал заради станиолени шапки.
Очаква се вълна от фейсбук-групи, в които хората да изказват опасенията си от соларната енергия и да призовават илюминатите да се разформироват.


Както е известно, все повече се лобира да се ползва слънчевата енергия, което си изглеждало точно както противниците на Новия световен ред биха искали да бъде. ЗАМИСЛЕТЕСЕ!


zhelyo


 

Как да се пазим от соларнопанелен ток?

Избери отговор!
Край